Thuis genieten van Spaanse Tapas?

Bestel de TapasBoxz en/of Pintxos!

Tapasbar Casa de Castro komt bij u thuis met heerlijke Pinxtos en/of eenTapasBoxz met koude (Frío), of koude en warme gerechtjes (DeLuxe). Wij hebben de op te warmen gerechten al voorbereid en u hoeft de warme tapas alleen even op te warmen in de oven. Eventueel kunt u de TapasBoxz ook nog aanvullen met extra Tapas of Pintxos.

U kunt dus beginnen wanneer u wilt en heel de avond van de verschillende tapas genieten.

De TapasBoxzen zijn te bestellen vanaf 2 personen:

De TapasBoxz DeLuxe is gevuld met: Brood met smeersels, Pata Negra (Bellota), Chorizo (Bellota), Salchichon (Bellota), Fuet, Manchego, Olijven, Balsamico-uitjes, Padron Pimentos, Ingelegde Ansjovis, Chickenwings, Albondigas, gamba’s in knoflook, Dadels in spek.

De TapasBoxz Frío is gevuld met koude tapas van de allerhoogste (Bellota) kwaliteit: Brood met smeersels, Pata Negra, Chorizo, Salchichon, Fuet, Manchego, Olijven, Balsamico-uitjes, Ingelegde Ansjovis

Bellota: Bellota geeft de kwaliteit van het vlees aan en staat voor ‘Volledig vrije uitloop in mediterrane bossen’, hetgeen de hoogst mogelijke kwaliteit en smaak biedt. Deze varkens zijn uitsluitend gevoed met bellotas (eikels van de kurkeik) en wat de natuur te bieden heeft: kruiden, gras, knollen, enz…..en dat proef je!

*

Bestellen kan via de bestelpagina of telefonisch via 0164-657965

Wilt u een Spaanse wijn, Sangria of een Spaans (Speciaal)bier bij de TapasBoxz, of wilt u traditionele Spaanse Pintxos? Ook die kunt u bij ons bestellen!

Of heeft u soms speciale wensen voor een speciale gelegenheid? Ook dan bespreken wij graag de mogelijkheden met u.
Afhalen
Tussen 16:00u en 19:00u. kunt u de bestelling afhalen.
Betalen bij afhalen via Pin of Contant. Houd rekening met 1 uur bereidingstijd.

Tapasbox (7)
Tapasbox (5)
Tapasbox (6)
Tapasbox (1)
Tapasbox (2)
Tapasbox (4)
Tapasbox (3)

Bezorging
Vanaf 1 augustus 2022 is het niet meer mogelijk de TapasBoxz te laten bezorgen


.

Bij onze TapasBoxz kunnen wij geen rekening houden met lactose-, gluten- of andere allergieën. Ook kunnen wij geen kruisbesmettingen uitsluiten.